FRITUUR DE STER

FRITUUR DE STER Frituur De Ster

order food online

Recentreview


4 stars out of 105 reviews
18 Jan 2020 at 21:05 frietjes wak & redelijk koud . niet alles geleverd . levering was zoals aangegeven
14 Jan 2020 at 10:39 Heel vriendelijk, op tijd en nog lekkere warme frietjes en vlees. Doe zo voort
13 Jan 2020 at 9:05 Zeer lekkere krokante en warme frieten. Snelle en vriendelijke service.
11 Jan 2020 at 21:48 Lekker warm en vriendelijke bezorger
4 Jan 2020 at 22:21 Frieten waren vettig. We hadden een cheeseburger besteld en deze had behalve kaas ook een soort saus dat niet mijn smaak was. Het verschil met de Nickyburger was er amper.
30 Dec 2019 at 21:33 De bezorging was eerder dan we aangegeven hadden. Voor ons nu geen probleem want we waren vroeger thuis dan voorzien. We hadden 19u10 opgegeven en frietjes waren hier al 18u45. Wederom vriendelijke man die leverde en lekkere frietjes natuurlijk.
22 Dec 2019 at 19:28 Heel snelle levering
15 Dec 2019 at 21:23 Vorige keer een fanta te kort van 1 euro 75 en vandaag een drankje te kort vzn 2 euro 50 zo is echt niet leuk meer ze
10 Dec 2019 at 4:01 Viel mee gewoon had een gewone frikadel en boullet terwijl ik wel speciaal had gevraagd
7 Dec 2019 at 17:22 Très bon , rapide et très bien servis . Merci
2 Dec 2019 at 20:45 Ruim op tijd geleverd, vriendelijk. Bestelling in orde en warm. En veel extra frietjes...
10 Nov 2019 at 22:28 Kut! Bestelling meer dan 30min te laat geleverd en eten was gewoon slecht!